För dig som också är iSkogen

Fredrik Reuter
Är du också iSkogen (i skogen) och spanar

Välkommen till helt nya iSkogen, webbappen där du enkelt, snabbt och helt öppet kan ta del av de senaste nyheterna och fördjupningarna om skogen, skogsbruket och glesbygden. iSkogen lever tajt ihop med Skogsforum och tanken är att de ska komplettera varandra och göra ditt liv i skogen enklare och bättre.

Varför iSkogen?

Om vi ska börja med namnet så handlar det om att förmedla nyheter och kunskap till folk som är i skogen (iSkogen), svårare är det inte. Om vi fortsätter med syftet så känner vi att det saknas en frikopplad och öppen nyhetskanal för skogen. Målet med iSkogen är att ge dig som läsare en bättre vardag, helt enkelt genom att ta del av information som höjer din medvetenhet och kunskap om skogen, skogsbranschen och glesbygden.

En fråga är förstås varför inte iSkogen skulle kunna vara en sektion på Skogsforum? Det är en berättigad fråga men det enkla svaret är att Skogsforum är en plattform för diskussion och flödet med inlägg är gigantiskt, och redan idag en utmaning att följa. Det finns alltså ett värde i att tydliggöra övergripande nyheter och artiklar, förutom tekniska aspekter.

Vårt mål

Vi tror att det finns många som är som vi själva är; vi är ständigt nyfikna på, och vill hela tiden utvecklas med, skogen. Att öppet och utan agendor uppmärksamma både nyheter, trender och oegentligheter om skogen i Norden tror vi att många är intresserade av. Huvudmålgrupperna för iSkogen är mindre skogsägare, skogsentreprenörer och alla som arbetar fysiskt i skogen. Vanligt skogsfolk helt enkelt, precis som oss själva.

Vill du läsa mer om iSkogen, besök vår kontaktsida eller läs mer om oss.

Föregående artikel
Tillverkning av tidningspapper kräver mycket elström

Tidningspapper – offer för marknaden inte för elpriset

Nästa artikel
Skogsfredag är en podd där Fredrik Reuter och Torbjörn Johnsen poddar varje fredag

En skogspodd som står ut

Liknande Artiklar
iSkogen logotyp Skulle du vilja ha Push-notiser när det finns nyupplagda artiklar hos oss? Nej Ja tack