En skogspodd som står ut

Fredrik Reuter
Skogsfredag är en podd där Fredrik Reuter och Torbjörn Johnsen poddar varje fredag

Du har väl inte missat Skogsfredag? En skogspodd från Skogsforum som varje fredag runt lunch tar upp aktuella frågor om skog. Eftersom iSkogen är en del av Skogsforum så kommer denna skogspodd också att ta upp aktuella frågor som publiceras på iSkogen.

Vad är en podd?

En podd kan man säga är en radiokanal på internet. Varje podd har avsnitt och uppdateras löpande. Ordet är en försvenskad förkortning av namnet podcast. För vår skogspodd Skogsfredag så innebär detta att du kan lyssna på ett nytt avsnitt i vår skogspodd varje fredag runt lunchtid. En podd kan du lyssna på via dator, telefon eller smarta högtalare. Vi publicerar vår skogspodd “där poddar finns” och vanligast är att våra lyssnare gör det via Spotify, Apple eller Google podcasts. Givetvis är det kostnadsfritt att lyssna på vår podd.

En podd är enkel att prenumerera på. Välj din favoritplattform (ex Spotify) och prenumerera på podden via tjänsten. När det gäller Spotify så söker du helt enkelt på “Skogsfredag”.

Vi väljer att stå ut i poddformatet

Skogsfredag har i skrivande stund släppt knappt 50 poddavsnitt. I varje avsnitt så gör vi en tillbakablick över skogsveckan som varit och tar upp aktuella ämnen och diskuterar nutid, dåtid och framtid. Som i alla branscher så finns det oegentligheter och skogen är inget undantag. Vi har under den tid vi poddat märkt att just poddformatet lämpar sig för att ta ut svängarna och stå ut lite mer. Det ger sig per automatik eftersom vi egentligen bara pratar i telefon och spelar in ljudet.

Skogsfredag engagerar därför lite extra och vi får både ris och ros (mest ros) för våra diskussioner i podden. Något som kan vara bra att veta är att vårt fokus och vårt helhjärtade arbete alltid är att jobba för “vanligt folk i skogen”.

Vill du lyssna på vår podd så kan du göra det här: https://skogsforum.se/viewtopic.php?f=112&t=37057

Föregående artikel
Är du också iSkogen (i skogen) och spanar

För dig som också är iSkogen

Nästa artikel
Få push notiser i din mobil från oss.

Behöver du en push?

Liknande Artiklar
iSkogen logotyp Skulle du vilja ha Push-notiser när det finns nyupplagda artiklar hos oss? Nej Ja tack